obrt za PVC i aluminijsku stolariju

Proložac - Imotski - Croatia

O NAMA

Obrt za proizvodnju PVC i aluminijske stolarije ŠIMIĆ u vlasništvu je obitelji Šimić već dvije generacije. Dugogodišnje iskustvo i mnoštvo zadovoljnih klijenata čije preporuke su temelj naših prošlih, sadašnjih i budućih poslova omogućili su nam kontinuirane pomake u našem radu. Od 2010. g. svoje proizvode izrađujemo u novoj proizvodnoj hali u Prološcu gdje su svi klijenti dobrodošli informirati se te pogledati sve gotove proizvode, uzorke te materijale i komponente od kojih nastaju naši proizvodi.

Urednost u izvršenju preuzetih obveza, najkvalitetniji materijali, vođeni idealom njemačke kvalitete kroz partnerstva sa njemačkim dobavljačima materijala, osiguran servis te jamstvo za ugrađenu stolariju jamac su zadovoljstva naših klijenata.

nova radiona

Rješenje u 3 koraka

Javite se ... 

Za sve što trebate, raspitajte se kod nas i dat ćemo Vam konkretne informacije i savjete bez ikakvih obveza, potpuno besplatno kako bi Vam pomogli za definiranje konkretnog upita sa Vaše strane.


... izrada ponude ...

Na osnovu Vašeg upita napravit ćemo našu najpovoljniju ponudu te dogovoriti izlazak na teren radi uzimanja mjera. Izlazak na teren često znači i korekciju Vašeg upita budući će Vam naš stručni djelatnik u skladu sa izvidom preporučiti dodatna rješenja koja dotada niste uzimali u obzir.


... realizacija !!!


Nakon što su uzete precizne mjere i dogovoreni svi posebni uvjeti pristupamo izradi svih elemenata po mjeri te montaži na Vašem objektu. Realizacija s naše strane znači dobro izveden posao koji je preporuka za buduće poslove.


Kontaktirajte nas i uvjerite se!