obrt za PVC i aluminijsku stolariju

Proložac - Imotski - Croatia

KLIZNE STIJENKE, ZIMSKI VRTOVI, OGRADE itd.

Klizne stijenke namjenjene su veliki otvorima koji će Vašim prostorijama obezbjediti pregršt svijetla i praktičan način otvaranja koji štedi prostor. Različite kombinacije, načini otvaranja, različiti sistemi, kako od PVC-a tako i od aluminija stoje Vam na raspolaganju.

Česti su slučajevi u praksi zatvaranja balkona, terasa ili posebnih prostora gdje se osim ostakljivanja nastoje iskombinirati ovisno o potrebama različiti načini otvaranja (klizni, otklopno-zaokretni, harmo). Često je potrebno napraviti i različite nosive konstrukcije koje će statički omogućiti realizaciju željenog projekta. S obzirom na dugogodišnje iskustvo i stručnost naših djelatnika u mogućnosti smo odgovoriti najrazličitijim zahtjevima. Obratite nam se s povjerenjem!

Rješenje u 3 koraka

Javite se ... 

Za sve što trebate, raspitajte se kod nas i dat ćemo Vam konkretne informacije i savjete bez ikakvih obveza, potpuno besplatno kako bi Vam pomogli za definiranje konkretnog upita sa Vaše strane.


... izrada ponude ...

Na osnovu Vašeg upita napravit ćemo našu najpovoljniju ponudu te dogovoriti izlazak na teren radi uzimanja mjera. Izlazak na teren često znači i korekciju Vašeg upita budući će Vam naš stručni djelatnik u skladu sa izvidom preporučiti dodatna rješenja koja dotada niste uzimali u obzir.


... realizacija !!!


Nakon što su uzete precizne mjere i dogovoreni svi posebni uvjeti pristupamo izradi svih elemenata po mjeri te montaži na Vašem objektu. Realizacija s naše strane znači dobro izveden posao koji je preporuka za buduće poslove.


Kontaktirajte nas i uvjerite se!