obrt za PVC i aluminijsku stolariju

Proložac - Imotski - Croatia

×

Notice

Folder doesn't exist or doesn't contain any images

GRILJE, ROLETE I KOMARICE

Zasjenjivanje svojih prostorija možete napraviti griljama ili roletama ovisno o Vašim željama i preferencijama. Osim toga, i griljama i roletama možete pridodati komarice kojima ćete se bolje zaštititi od komaraca i drugih dosadnih nametnika.

Različiti sistemi, načini otvaranja, pokretanje elektromotorom, na daljinsko upravljanje, u ovisnosti o željama i mogućnostima stoje Vam na raspolaganju.

Također, veliki izbor boja pomoći će Vam uskladiti grilje ili rolete s bojom fasadom baš onako kako ste zamišljali. Dođite i uvjerite se!

Rješenje u 3 koraka

Javite se ... 

Za sve što trebate, raspitajte se kod nas i dat ćemo Vam konkretne informacije i savjete bez ikakvih obveza, potpuno besplatno kako bi Vam pomogli za definiranje konkretnog upita sa Vaše strane.


... izrada ponude ...

Na osnovu Vašeg upita napravit ćemo našu najpovoljniju ponudu te dogovoriti izlazak na teren radi uzimanja mjera. Izlazak na teren često znači i korekciju Vašeg upita budući će Vam naš stručni djelatnik u skladu sa izvidom preporučiti dodatna rješenja koja dotada niste uzimali u obzir.


... realizacija !!!


Nakon što su uzete precizne mjere i dogovoreni svi posebni uvjeti pristupamo izradi svih elemenata po mjeri te montaži na Vašem objektu. Realizacija s naše strane znači dobro izveden posao koji je preporuka za buduće poslove.


Kontaktirajte nas i uvjerite se!